VAKKA Matcha soft ice

Matcha soft ice kombinerer det sunde med det søde

Når du skal nyde en varm sommerdag, så kom forbi VAKKA Teabar i Elmegade 14 og smag vores Matcha softice. 

Matcha er grøn te, der er blevet pulveriseret, og den bruges ofte i kinesiske te-ceremonier. Matcha er blevet mere og mere populær i hele verden på grund af sin karakteristiske grønne farve og sin intense smag. Matcha kan drikkes som tea eller som en matchalatte eller indgå som en ingrediens i VAKKA´s soft ice

Men hvad gør matcha softice sundt, og hvorfor bør du prøve det?

Først og fremmest indeholder matcha softice antioxidanter, der kan hjælpe med at beskytte cellerne i din krop mod skader fra frie radikaler. Antioxidanterne i matcha er kendt som catechiner, og de er mere koncentrerede i matcha end i almindelig grøn te.

Det siges at matcha også kan hjælpe med at forbedre dit humør og din mentale tilstand. Matcha indeholder nemlig et stof kaldet L-theanin, der kan øge produktionen af neurotransmitteren dopamin og samtidig reducere stressniveauet. Derfor kan en softice med matcha være en god måde at forkæle sig selv og slappe af på.

Endelig siges det at matcha kan hjælpe med at øge stofskiftet og forbrændingen af fedt i kroppen. Matcha indeholder nemlig et stof kaldet EGCG, der kan hjælpe med at øge stofskiftet og forbrænde fedt i kroppen. Dog er det vigtigt at bemærke, at matcha soft ice stadig indeholder sukker og kalorier som almindelige soft ice.

Men kom forbi vores Teabar i Elmegade og nyd sommeren med en matcha soft ice eller matchalatte eller en kombucha eller et af vores andre tea produkter.

Tilbage til blog