VAKKA Matcha soft ice

Opskrift på matcha softice til de varme sommerdage

Prøv vores hjemmelavede softice med matcha! Denne lækre opskrift kombinerer  matcha pulver og hjemmelavet softice for at skabe en cremet og forfriskende dessert. Følg vores trin-for-trin guide, og nyd den delikate smag af matcha i hver bid. Perfekt til at køle af på varme dage!

 

Ingredienser:

- 2 spiseskefulde matcha pulver

- 2 kopper vaniljeis

- 1 kop mælk (helst kold)

 

Instruktioner:

  1. I en blender kombineres matcha pulver, vaniljeis og mælk.
  2. Blend indtil blandingen er glat og cremet.
  3. Smag til og tilpas mængden af matcha og sødme efter din smag.
  4. Hæld blandingen i en softice-maskine og følg maskinens instruktioner for at lave softice.
  5. Når softicen er færdig, serveres den straks, og nyd den cremede, matcha-smagfulde dessert!

 

Denne opskrift giver en lækker og forfriskende softice med en unik twist af matcha, perfekt til at nyde på varme dage eller som en sød godbid når som helst på året.

 

Hvad er matcha?

Matcha er grøn te, der er blevet pulveriseret, og den bruges ofte i kinesiske te-ceremonier. Matcha er blevet mere og mere populær i hele verden på grund af sin karakteristiske grønne farve og sin intense smag. Matcha kan drikkes som te eller som en matchalatte eller indgå som en ingrediens i din lækker softice.

Men hvad gør matcha softice sundt, og hvorfor bør du prøve det?

Først og fremmest indeholder matcha softice antioxidanter, der kan hjælpe med at beskytte cellerne i din krop mod skader fra frie radikaler. Antioxidanterne i matcha er kendt som catechiner, og de er mere koncentrerede i matcha end i almindelig grøn te.

Det siges at matcha også kan hjælpe med at forbedre dit humør og din mentale tilstand. Matcha indeholder nemlig et stof kaldet L-theanin, der kan øge produktionen af neurotransmitteren dopamin og samtidig reducere stressniveauet. Derfor kan en softice med matcha være en god måde at forkæle sig selv og slappe af på.

Endelig siges det at matcha kan hjælpe med at øge stofskiftet og forbrændingen af fedt i kroppen. Matcha indeholder nemlig et stof kaldet EGCG, der kan hjælpe med at øge stofskiftet og forbrænde fedt i kroppen. Dog er det vigtigt at bemærke, at matcha soft ice stadig indeholder sukker og kalorier som almindelige soft ice.

Tilbage til blog