Hvad er VAKKA

Hvad er VAKKA?

VAKKA er inspireret af te. Te er i centrum i vores univers, og vi vil rigtig gerne invitere dig inden for. Vakka-universet handler om at samles, om at blive inspireret og skabe god energi.  Men først og fremmest handler det om god smag og god te. 

Ordet VAKKA er inspireret af det gamle nordiske ord “vakker”, der betyder smuk. De fleste kender ordet fra eventyret om den smukke Tornerose” og kinesisk filospfi omkring te handler om beauty.

Vores te-eventyr handler om ikke at på kompromis med hverken kvalitet, smag eller råvarer: Vores te hører til blandt de bedste i verden.  

VAKKA kombinerer østlig og vestlig kultur og henter inspiration begge steder. Vi tror ikke på “enten eller”. Vi tror på “både og”. Fra Østen bringer vi en årtusinder lang tradition for at dyrke og brygge te. Vi kender og gør effektivt brug af de mange traditioner og ritualer, som knytter sig til tebrygning i Kina. 

Fra Vesten inkorporerer vi økologiske råvarer i særklasse, innovation og en bæredygtig tankegang. Samtidig trækker vi på ekspertisen fra nytænkende smagsudviklere fra den gastronomiske verden, som konstant eksperimenterer med at skabe nye, rige smagsoplevelser.  Forrest i udviklingen af VAKKAs univers er forretningspartnerne Pu Wang Krogh og Nikolaj Brøndsted. Deres første, lidt tilfældige, møde var sjovt nok over en kop te.