Vakkas Events

Vil du gerne blive inspireret af VAKKA´s Te-univers? Så har du mulighed for at få en ekstraordinære
oplevelse her.

Du er velkommen til at booke en oplevelse hos os eller ved større arrangementer, kan vi også komme til dig. Book os til dit næste firma- eller et privatarrangement.

Book et te eventyr hos VAKKA

Tesmagning

Te er langt mere end en kop varmt vand med en tepose, når du føler dig sløj. Hos VAKKA er vi te-pionerer, og vi vil inspirere dig til et unikt te-univers. Vores inspiration stammer fra den østlige og vestlige kultur. Vi har kombineret skønheden fra begge kulturer. Med stor respekt for den traditionelle kinesiske tekultur, som er centreret om fordybelse og ritualer, har VAKKA nyfortolket, genopfundet og udvalgt de bedste teer fra Kina, tilført danske økologiske mælkeprodukter, is og fermenteringsprocesser. Og dermed udviklet nye smagsoplevelser, som vi gerne vil dele med jer. 

Under tesmagningen vil I blive introduceret til et minuts stilhed konceptet “te stille”, hvor du vækkes fra dine tanker. I vil smage eksklusive teer fra VAKKAs eget sortiment, blive introduceret for VAKKAs “speciale” og vi vil dele hemmeligheden i at brygge den perfekte kop te. I vil gå fra oplevelsen med et fredfyldt sind og være inspireret til de moderne teers smagsunivers.

Kombucha smagning og workshop

Kombucha er oprindeligt fra Kina og har været kendt i mere end 2.000 år. Kombucha er fermenteret te og er, udover at være meget velsmagende, også kendt for sin gavnlige effekt for krop og sind.

Kombucha fremstilles ved gæring af te. Der anvendes typisk sort te, grøn te eller Oolong te. Her tilsættes sukker med en symbiotisk kultur af gær og bakterier (SCOBY) i 7 til 10 dage. Denne fermentering er naturlig og laves med VAKKAs udvalgte økologiske teer. 

Du vil på dette kursus få viden om kombuchas spændende smagsunivers og få lejlighed til at smage forskellige teer og kombuchaer. Du får desuden opskrift og en SCOBY, så du kan starte dit eget hjemmebryggeri. 

Book os til dit næste firmaarrangement

Står du eller din virksomhed og skal planlægge den næste festlige firmaarrangement?

Hos VAKKA har vi rammerne til at skabe en unik og velsmagende te-oplevelse, hvor du og dine gæster forkæles med et bredt sortiment af kvalitets te, hjemmebygget kombucha og unikke cocktails. Både vores te og kombucha kan være med til at fuldende en stor smagsoplevelse, hvad enten det er en udsøgt middag, en let frokost eller en sød dessertanretning. Vores te egner sig også perfekt til forskellige former for cocktails. 

For booking af firmaarrangementer bedes du venligst at kontakte VAKKA