NYHED - Grøn kombucha nu på dåse

NYHED - Grøn kombucha nu på dåse

Grøn kombucha nu på dåse

Vi har haft rigtig stor efterspørgsel efter vores populære kombucha og har nu valgt af producere en udgave der er på dåse.

VAKKA´s Grøn kombucha er ligesom vores andre produkter økologisk og dyrket under streng kontrol for at sikre, at kun de fineste ingredienser finder vej til de smukt designede dåser. Vores fokus er stadig bæredygtighed og vi har naturligvis anvendt vores egen økologisk te, Scoby og en smule økologisk rørsukker til gæringen, hvilket resulterer i den velkendte forfriskende drik, der kan nydes med god samvittighed.

Så hvis du er på udkig efter en autentisk og syrlig forfriskning, der passer til din sunde livsstil, behøver du ikke lede længere. Grøn kombucha på dåse er her for at blive, så det er ingen overraskelse, at den allerede er blevet så populær, at vi næsten har udsolgt.

En af nøglerne til VAKKA´s succes med vores kombucha er dens autentiske smag. Den intense syrlighed er en hyldest til kombuchaens traditionelle rødder, men samtidig formår den at skille sig ud med en unik friskhed, der giver smagsløgene en oplevelse ud over det sædvanlige. Drikken er let mousserende og byder på en perfekt balance mellem det sure og søde.

Vores Grønne kombucha kommer i en praktisk 250 ml dåse, hvilket gør det nemt at tage den med på farten, arbejde eller til at nyde derhjemme.

Men pas på!!! Vores kombucha smager så godt, at du hurtigt bliver afhængig.

Tilbage til blog