Hvad er VAKKA Te Bar?

Det vrimler med gode kaffebarer i København, men der er langt færre steder at gå hen, hvis man er vild med te – både den klassiske og innovative af slagsen. Derfor er VAKKA Te Bar det rette sted, at gå hen for at få te på seriøst højt niveau, hvor der laves te-baserede drikke, som ingen har lavet før i Danmark.

Hos VAKKA Te Bar i Elmegade kan du nemlig smage alt fra klassisk varm te til cold brew og te-latte med cremet mælk. Få hjemmelavet kombucha i glas eller på flaske. Få te-softice, iste og te-baserede cocktails. Smag Oolong Colada lavet på Plantation Rum, kokos, ananas og kombucha. Nyd grøn te-quila med grøn te, Arette Blanco tequila og hyldeblomst. Køb te i løsvægt, så du kan brygge te derhjemme. Få alt fra grøn te til sort te og Oolong hentet hjem fra store og små bæredygtige plantager. Køb bryggeudstyr, snacks og meget mere.

VAKKA Te Bar arbejder med nogle af verdens fineste teer, som vi får hjem fra bæredygtige plantager i Kina. Vi respekterer traditionerne, som skaber gode vilkår for alle i værdikæden.

Kom derfor ned i butikken og smag VAKKAs sortiment, eller bestil online hvor du kan afhente din bestilling!

 • Te

  Klassisk varm eller kold te som enten er brygget på kinesisk grøn, sort, Oolong eller Ginseng Oolong te.

 • Latte

  Te latte i mange forskellige varianter med cremet mælk som fås plantebaseret eller som almindelig mælk.

 • Kombucha

  Hjemmelavet kombucha på flaske. Fås i flere varianter såsom grøn te, Oolong te eller classic.

 • Cocktail

  VAKKAs forfriskende hjemmelavet cocktails. Nyd en lækker cocktail som er te-baseret.