Danmarks nye te-pioner

Velkommen til VAKKA – Danmarks nye te-pioner. 

VAKKA er inspireret af te. Vakka-universet handler om at samles, om at blive inspireret – og om at skabe god energi og smukke øjeblikke. Men først og fremmest handler det om god smag og god te. 

Ordet VAKKA er inspireret af det gamle nordiske ord “vakker”, der betyder smuk. De fleste kender ordet fra eventyret om den smukke ”Tornerose”.

I VAKKAs univers ønsker vi, at livet skal være en strøm af levende og smukke øjeblikke. Vores te-eventyr handler om ikke at på kompromis med hverken kvalitet, smag eller råvarer: Vores te hører til blandt  de bedste, der findes i verden.  

VAKKA kombinerer den østlige og vestlige kultur, og vi har skabt et univers, der henter sin inspiration begge steder. Vi tror ikke på “..enten eller..”. Vi tror på “både og”.

Fra Østen bringer vi en årtusinder lang tradition for at dyrke og brygge te. Vi kender og gør effektivt brug af de mange erfaringsskabte traditioner og ceremonier, der knytter sig til tebrygning i Kina. Fra Vesten inkorporerer vi økologiske råvarer i særklasse, innovation og bæredygtig tankegang.

Samtidig trækker vi på ekspertisen fra nytænkende europæiske smagsudviklere fra den gastronomiske verden, som konstant eksperimenterer med at skabe nye, rige smagsoplevelser.

Forrest i udviklingen af VAKKAs univers er forretningspartnerne Pu Wang Krogh og Nikolaj Brøndsted. Deres første, lidt tilfældige, møde var sjovt nok over en kop te.