Kom forbi vores Tebar i Elmegade 14 og smag vores Matcha

Kom forbi vores Tebar i Elmegade 14 og smag vores Matcha

Hvis du ikke har smagt vores Matcha eller vores Matchalatte, så er der gode grunde til komme forbi vores Teabar i Elmegade 14 i København.

Matcha er fremstillet af teblade, som er skyggevokset inden bladene høstes for derigennem at øge mængden af klorofyl og aminosyrer i bladene. De senere år er Matcha blevet mere og mere populær verden over, hvilket bl.a. skyldes dens enestående smag, men også de mange sundhedsmæssige fordele.

Matcha en kilde til koffein og theanin, og det er to stoffer, der arbejder sammen for at give en mild og jævn energi, som varer i timevis. Theanin er også kendt for at fremme afslapning og reducere stressniveauet, hvilket kan hjælpe med at forbedre fokus og koncentration eller det kan være godt hvis man skal til eksamen eller skal yde lidt ekstra i hverdagen. Derudover er Matcha rig på antioxidanter, der hjælper med at beskytte kroppen mod skader forårsaget af frie radikaler. Faktisk indeholder Matcha over 100 gange flere antioxidanter end almindelig grøn te. I følge mange studier er der meget der tyder på, at antioxidanter kan hjælpe med at reducere risikoen for forskellige sygdomme f.eks. kræft og hjertesygdomme, samt forbedre hudens sundhed og udseende.

Matcha er også blevet brugt i traditionel kinesisk medicin i århundreder på grund af sine antiinflammatoriske og immunstyrkende egenskaber. Matcha kan hjælpe med at reducere inflammation i kroppen, som kan føre til en række sygdomme og lidelser, og samtidig styrke immunsystemet for at beskytte mod sygdomme og infektioner.

Men Matcha handler ikke kun om sundhedsmæssige fordele - det har også en rig kulturhistorie og betydning i Kina. Matcha er en del af den kinesiske te-ceremoni, hvor te er en symbolsk handling, der repræsenterer harmoni, respekt og ro. Dette aspekt af Matcha er også blevet en del af dens popularitet, da det giver en mulighed for at slappe af og nyde en traditionel kinesisk te-oplevelse.

Hos VAKKA teabar kan du komme forbi og smage Matcha eller nyde en MatchaLatte

Tilbage til blog

Prøv med